Zavřít reklamu
  • Průvodce přenosem dat – Nefunkční #54750

    Nesetkal se někdo se stejným problémem, který popisuji níže?

    Zakoupen nový Macbook Pro 14"M3Pro, starý Macbook Pro 13" 2020 Intel. Oba Sonoma 14.6.

    Chtěl jsem si překopírovat data ze starého Macbooku do nového. Nešlo mi tak o aplikace jako spíše o účty a data. První logický krok bylo tedy Macbooky propojit. Zapnout Průvodce přenosem dat a data překopírovat. Bohužel objevila se hláška, že původní systém používá rozlišení velkých a malých písmen. Nedostal jsem se tedy dále. Zkoušel jsem na novém Macbooky formátovat disk postupně na všechny 4 formáty APFS. Bohužel ani jeden to nevyřešil. Následně tedy přišel pokus pomocí Time Machine. V Průvodci přenosem dat, po zvolení zálohovacího disku se objeví jen jedna záloha z 5 a ta je navíc zašedlá. Takže se nepohnu dále. Další pokus recovery mód, volba Time Machine, zvolím danou zálohu. Tím opět končím u hlášky, že mám nainstalovat nový MacOS a použit Průvodce přenosem dat. Takže začarovaný kruh.

    Pro jistotu jsem vyzkoušel Time Machine i na starém Macbooku a stejný problém. Takže nějaký systémový problém.

    Lze nějak ze zálohy alespoň nějak vykopírovat účty, které jsem měl ve starém Macbooku? Hesla naštěstí řeší iCloud, který jediný funguje.

    Průvodce přenosem dat – Nefunkční #54751

    Ty jo takhle složitě jsem to nikdy neřešil. Prostě udělej zálohu na cloud a na novém se přihlaš. Účty hesla zprávy prostě vše budeš mít na novém a data aplikací přenes přes usb, nebo tak jsem to alespoň udělal abych nepřišel o postup v Farming Simulatoru 2021.

    Jinak zkus podporu, protože to co popisušej jsem nikdy neviděl a to macy měním celkem často od 2017

Odpověď na: Průvodce přenosem dat – Nefunkční

celý text

.