Mohl by prosím někdo potvrdit, jestli bez problému fungují Office 2011? Díky
ElvisEK píše:
to odemykani pomoci AW se me libi, pouzival jsem MacID, ktery si ted muzu strcit do kose 🙂
Siri zase pro nasince nepouzitelna, coz me mrzi asi nejvic, uz to bude skoto 10 let a nejsou schopni implementovat cesky jazyk 🙁majdy píše:
nestíha na viacerých MacBookoch ale ide to fakt pomaly...muzes stahnout na jednom macu a pak uz jen vzit ten adresar s instalaci (Aplikace - Instalace macOS Sierra) a nakopirovat jej na ostatni
No já nevím, Siri používám už rok prakticky každý den, hlavně v autě, tam se bez toho neobejdu. A od doby co mám iPhone 6S, který nemusí být připojený k napájení, tak Siri používám pro mraky věcí – např. nastavení budíku, hlášení počasí, nastavení minutky, otevírání aplikací, přehled o nových mailech apod.
Zdarte, po instalaci nového systému, taktéž aktualizaci na Safari 10 mi nejdou spustit online filmy ani seriály, které ještě přes aktualizací bez problémově šlapaly. Můžete mi někdo poradit kde je chyba? Jsem se dočetl, že safari 10 dává přednost HTML5, že v předvolbách mám změnit spouštění na Flash. Opět zkoušel bez výsledku.
Děkuji předem.Aktualizováno už v úterý večer, instalace bez problémů .... jen mě už asi opravdu nemine SSD disk :ugeek:
Keď chcete od Siri zistiť aké je počasie vyhodí Vám aj ikony? MBP 15" a nemám ich tam, skúšal som reštart, rovnaký problém na MBA, ako je to u Vás? Vypadá to na grafický glitch.
Sierra instalacia absolutne bez problemov, pre instalaciou som ale vycistil a skotroloval disk + zaloha. Co ma viac trapi ze system trosku nedorobeny, sem tam nejaka chybicka, stabilita a rychlost vypada byt OK. Nejde mi OpenOffice, neoffice sa mi nepodarilo rozchodit, zato najnovsi Adobe CC2015 ide komplet bezchybne vratane specialnych najnovsich pluginov (zrejme robili potrebne upravy v predstihu). Mail - vratil sa stary problem so zobrazovanim niektorych mailov, Obraz v obraze je super, funguje ako ma, clippboard tiez, len je to trochu divne riesene cez cloud, opticky sa system nejak zasadne neznenil, pripada mi len este nedorobeny... Ak vas netlaci, pockajte si na nejaky 10.12.1 upgrade a riesenie chyb...
m.
...............................
MBP 13R, iMAC 27RTa u mne problém s Universal Clipboard... nefunguje vůbec!!
Stejná wifi, iCloud... WTF?s prvnim buildem po vydani jsou vzdy problemy, hlavne u novych funkcí, dejme tomu jeden/dva opravne updaty a bude to fungovat vsem 🙂
Stale mam El Capitan ktory som mal nainstalovany pri kupe, lebo ako citam niektori maju so Sierrou rozne problemy.. Ako ste na tom po urcitej dobe? Ma tolko vyhod ta Sierra? Ked nepocitam Siri lebo tu nevyuzivam ani na iPhone (nie kvoli jazyku, mohol by som sa rozpravat az dvoma roznymi ktore su uz dostupne)