Mam taky problem ze ked som doma pripojeny na wifi siet tak mi dhcp prideli ip adresu, ked pridem do prace a preipnem sa na wifi siet tak mi ostava IP adresa z domaceho routra aj ked je nastavene dhcp, nepomaha mi vypnut a zapnut wifi musim dat restart systemu a az pootom mi nacita spravnu IP adresu co mam v praci na routri, viete mim poradit kde mam problem?
Ten problem si vytvaris sam 😁 nechapu v cem je problem ze ti router v praci prideluje tu stejnou IP skrze DHCP stejne jako tvuj domaci router…
: ) píše:
Ten problem si vytvaris sam 😁 nechapu v cem je problem ze ti router v praci prideluje tu stejnou IP skrze DHCP stejne jako tvuj domaci router…No ze tam mam iny subnet doma ako v praci a nejde mi internet doma mam 10.111.13.x a v praci 192.168.3.x a pripnem sa na wifi v praci a dava mi drzi tu ip z domu
Libor píše:
Zkuste v nastavení konkrétní Wifi vypnout soukromou Wifi adresuVies mi poradit kde to mam hladat vypnutie sukromnej wifi adresy na macos? Lebo to nikde neviem najst, na iphone a watch to viem kde je ale v macos neviem
soukroma adresa na macos neni (v12).
zkusil jsi v praci dat Obnovit zapujceni DHCP (je to v Wifi - Pokrocile...)