Mám prosbu, přeinstaloval jsem macOS 12.2, nainstalil OneDrive (verze 22.002...) a je tu několik nepříjemných změn, kterým moc nerozumím. Když si vyberu složku, kde chci sobory mít, tak se tam udělá jenom zástupce a data se stahují do Macintosh HD/uživatelé/"moje jméno"/Knihovna/CloudStorage. S tím, že v nastavení nelze zapnout/vypnout soubory na vyžádání - já potřebuju mít vše na svém macu - na MacBooku si vybírám složky pouze potřebné. Dálší nepříjemnost je, že když cokoliv mažu, tak to nejde do koše, ale nenávratně pryč - TUTO AKCI NELZE ODVOLAT. Na MacBooku mám OneDrive verzi 21.... a tam vše normálně funguje. Starší verzi OneDrive pro macOS jsem nenašel.
Díky moc
Pavel Kodýtek
Dobrý den,
našel jste nějaké řešení?
Mám totiž podobný problém, resp. horší, protože OneDrive vytvořik složku "...cloudStorage/OneDrive-Osobní"
s diakritikou a to je půrser pro některé vývojářské programy a jsem v pr... 🙁Díky
S tímhle problém nemám
Zatím nic, nikde jsem dál nepátral, doufal jsem, že se někdo ozve tady 🙁
A ještě jeden problém - při hledání Spotlightem najde adresář, který hledám, je u něj ale ikonka OneDrivu (obláček), né normální složka a když na něj kliknu, tak to ten adresář neotevře 🙁 A tak se musí dát "Hledat ve Finderu" a tam už to jde, ale prostě to zdržuje a je to na h...o!!!Nemáš náhodou zapnuté vše na ploše mít na zálohované na cloudu?? Jinak nechápu proč ti to hlásí tuhle cestu
Tak to je nás víc, co to nechápeme a hlavně, co to tak nechceme!!!