Zdravím.
Potřeboval bych radu. Když si v Safari na Macu otevřu nový panel s úvodní stránkou, tak dole vidím otevřené panely z iphonu. To je sice super, ale mám tam panely, které jsem měl v iphonu otevřené před resetem telefonu. Teď je nelze nijak zavřít. Jo zavřu je, ale po nějakém čase se tam objeví znovu.
V iphonu je logicky už nezavřu, když je tam vlastně nemám a v macu to vlastně nelze.
Je mi jasný, že ty panely jsou uložený někde v icloudu, ale nevim, jak se jich zbavit.
Co s tím?
Díky.
Musis prvne odhlasit Safari na icloud uctu jak na macu, tak i na iP. Dej tomu par minut a znova je prihlas, to by melo tvuj problem vyresit.
: ) píše:
Musis prvne odhlasit Safari na icloud uctu jak na macu, tak i na iP. Dej tomu par minut a znova je prihlas, to by melo tvuj problem vyresit.Díky. Zkusím.
: ) píše:
Musis prvne odhlasit Safari na icloud uctu jak na macu, tak i na iP. Dej tomu par minut a znova je prihlas, to by melo tvuj problem vyresit.Tak to nezabralo. Nechal jsem obojí odhlášený celou noc a teď tam ty panely mam zase.
To je zvlastni.
Jeste otazka, v Safari na macu, pod ikonkou "Show iCloud Tabs" (ikona s cloudem, asi si ji tam budes muset vlozit manualne pres upravu toolbaru) muzes zavrit celou skupinu zalozek ze zarizeni. Jestli tam vidis ty stare zalozky u iPhone, tak je zavri takto.: ) píše:
To je zvlastni.Jeste otazka, v Safari na macu, pod ikonkou "Show iCloud Tabs" (ikona s cloudem, asi si ji tam budes muset vlozit manualne pres upravu toolbaru) muzes zavrit celou skupinu zalozek ze zarizeni. Jestli tam vidis ty stare zalozky u iPhone, tak je zavri takto.
Taky nic. Zavřu je a jsou tam za chvíli zase. Podle mně, když je nelze zavřít na původním zařízení, tak se nevymažou ani z icloudu.
Uprimne, s takovym chovanim, respektive smyckou, jsem se jeste nesetkal.
Drive nez kontaktujes Apple support bych zkusil jeste par kombinaci v podobe vypnuti/zapnuti Safari na iCloudu v telefonu a smazani pres “Show iCloud Tabs” tak aby doslo k prepsani tech zacyklenych informaci na iCloudu z iPhonu.Mozna by pomohlo i chvilkove odhlaseni telefonu z iCloudu, ale to bych nechal az jako uplne posledni moznost pred kontaktem supportu.
A v nastavení -safari- smazat historii dat a stránek jsi zkusil? a potom na icloudu vypnout synchronizaci safari.
Jinak to odhlášení z icloudu nech opravdu až na konec, ale asi to budeš muset udělat.Vymazal jsem veškerou historii jak v iphonu tak na macu, vypnul synchronizaci s icloudem, nechal hodinu v klidu. Je to tam prostě pořád. Zkusím tedy iphone ještě odhlásit.
Odhlášení částečně pomohlo. Panely zbyly ještě dva. Jsou to ale stránky které jsem otevíral někdy před týdnem a normálně zavřel. Mám na icloudu zcela jistě nějaký brajgl, protože při opětovném přihlášení mi telefon hlásil, že icloud pro zprávy a imessage nelze použít, protože jsou používány dva účty. To je ale úplný nesmysl, mám jeden účet už od dob, kdy jsem měl první iphone 3g.