Zdravim, vzdy, kdyz synchronizuji svuj iP6 nebo iPad Air 2, tak iTunes si nestahnou do pocitace na techto zarizenich zakoupene aplikace 😥 Drive to ale byvalo bez problemu. Nenapada nekoho, kde by mohl byt problem? Diky
Zkusil jsem a zakoupenou hudbu to stahne, ale appky nikoliv 🙁
Ahoj, synchronizace aplikací do iTunes nejde od iOS 9, kvůli App Thinning
No a da se s tim nejak bojovat? Nebo jak prejit na novy telefon tak, aby se mi ten predchozi telefon "prenesl" kompletne vcetne aplikaci?
Tak buď přes kompletní zálohu a nebo stahnout přes iTunes aplikace přímo do počítače a potom je synchronizovat do telefonu.
No ja jen doufam, ze soucasti kompletni zalohy ty appky budou. Pac kdyz vidim, jak se jim do pocitace moc nechce, tak aby v te zaloze byly 😉
sry za predchozi prispevek, ale venda3 ma plnou pravdu
je fakt, ze zálohy pres itunes nedelam od iOS8, nyni je to jednodussí pres icloud a nemuset myslet na to, ze musis pripojovat mobil k ntb, aby se sesynchronizoval.vice k tematu je zde - https://support.apple.com/cs-cz/HT201267
Budeš rád, ak všetky stiahneš, mne sa stalo, že niektoré app som už na App Store ani nenašiel a ani zo zálohy sa mi ich nepodarilo vytiahnuť.
No do prechodu na iOS9 se vsechny presouvaly do pocitace a ty ostatni jsem vcera stahnul v iTunes v zalozce purchased. Zaroven jsem si nastavil, at se po koupi aplikace na nejakem iOS zarizeni samy stahnou do iTunes, takze by k takove situaci nemelo dojit 😉