Ahoj, od aktualizace na MacOS Big Sur se mi stává, že na mě při běžném používání Aira vyskočí okno, že byla vyčerpána aplikační paměť. Pracuji v Safari (3-4 záložky otevřeny), email, kalendář, Acrobat reader, Excel (3 - 4 sešity otevřené). Nevíte prosím někdo co s tím? Přijde mi, že mě nutí Apple upgradovat z Intelu na M1
No Dusane, kdyz kouknes na to co tam mas napsane, tak u polozky Safari najdes docela zajimave cislo 🙂
Air ti "odklada" cast aktualne nevyuzivane pameti na disk, v tvem pripade tam mas 61GB a tim mas zaplneny disk, takze nema kam "odkladat".Docela by me zajimalo co mas na tech 3-4 zalozkach v Safari spusteneho 😀
Ja mam aktualne 270 zalozek v hlavnim okne a 198 v private okne, jen pro zajimavost.🙂 píše:
No Dusane, kdyz kouknes na to co tam mas napsane, tak u polozky Safari najdes docela zajimave cislo 🙂Air ti "odklada" cast aktualne nevyuzivane pameti na disk, v tvem pripade tam mas 61GB a tim mas zaplneny disk, takze nema kam "odkladat".
Docela by me zajimalo co mas na tech 3-4 zalozkach v Safari spusteneho 😀
Ja mam aktualne 270 zalozek v hlavnim okne a 198 v private okne, jen pro zajimavost.
Tak to je masakr, radarova data z chmu ze stanic v CR, facebook, forum o kave a do toho jeste nejake google vyhledavani. Divny ze pred BigSur to nikdy nevyskocilo, a to jsem ten samy Air mel rok a pul.
hrubesdusan píše:
🙂 píše:
No Dusane, kdyz kouknes na to co tam mas napsane, tak u polozky Safari najdes docela zajimave cislo 🙂
Air ti "odklada" cast aktualne nevyuzivane pameti na disk, v tvem pripade tam mas 61GB a tim mas zaplneny disk, takze nema kam "odkladat".
Docela by me zajimalo co mas na tech 3-4 zalozkach v Safari spusteneho 😀
Ja mam aktualne 270 zalozek v hlavnim okne a 198 v private okne, jen pro zajimavost.
Tak to je masakr, radarova data z chmu ze stanic v CR, facebook, forum o kave a do toho jeste nejake google vyhledavani. Divny ze pred BigSur to nikdy nevyskocilo, a to jsem ten samy Air mel rok a pul.
Omlouvam se, ma chyba, spatne jsem to napsal. Screen vyuziti/zaplneni uloziste.
Ale i na tomto screenu vidim silene cislo u Safari.
Podle me ti to proste cpe z pameti na disk a ten mas nevyprazdneny.🙂 píše:
Omlouvam se, ma chyba, spatne jsem to napsal. Screen vyuziti/zaplneni uloziste.Ale i na tomto screenu vidim silene cislo u Safari.
Podle me ti to proste cpe z pameti na disk a ten mas nevyprazdneny.
V pohodě, přikládám i screen využití Disku.