Ahoj, mám velký problém, nainstalovala jsem si BIG Sur na MAcBook Pro 2019 a od té doby se přehřívá a baterku mi žere jak kdybych na něm dělala bůh ví co a ne jenom byla na Safari. Nevíte někdo co s tím? Jinak počítač v pohodě šlapal ale teď mi za 2 a půl hodiny sžere 90% baterky.
ahoj, uprime nejsnazsi bude udelat cistou instalaci, sice mam iMac, ale na macboocich to dost casto po preinstalaci dela. takze jestli mas moznost zazalohuj a kompletne smaz a nainstaluj znovu
Mám uplně ten stejný problém. Na mém macbooku air 2019 jsem do instalace Big Sur nevěděl, že má počítač větrák. Od té doby co Mac běží na big sur tak se větráky pouští dokonce při facetimu a baterka letí dole jako raketa. Snad dodatečné aktualizace pomůžou.
Ked to zacne prehrievat dajte monitor a pozrite cpu ktory proces vytazuje cpu, vysledok hodte tu
Provedeno a píše mi že 97,6% CPU mi bere Google chrome helper. Chápu to správně že se mi zbláznila aplikace kterou skoro nepoužívám a je ukončená?
veru tak treba skusit uninstal a instal chrome, ak nepomoze tak to stale X nut cez monitor a prestane ro hriat. a napisat na google podporu 🙂
Andy píše:
Ahoj, mám velký problém, nainstalovala jsem si BIG Sur na MAcBook Pro 2019 a od té doby se přehřívá a baterku mi žere jak kdybych na něm dělala bůh ví co a ne jenom byla na Safari. Nevíte někdo co s tím? Jinak počítač v pohodě šlapal ale teď mi za 2 a půl hodiny sžere 90% baterky.Ahoj,
zkoušela jsi, prosím, tu čistou instalaci? Pomohlo to?Google chrome helper, stejná situace 97% CPU i po ukončení chromu, sestřelení helperu i aplikace, smazání aplikace, restart a instalace nová a zatím vše ok.
Troysl píše:
Andy píše:
Ahoj, mám velký problém, nainstalovala jsem si BIG Sur na MAcBook Pro 2019 a od té doby se přehřívá a baterku mi žere jak kdybych na něm dělala bůh ví co a ne jenom byla na Safari. Nevíte někdo co s tím? Jinak počítač v pohodě šlapal ale teď mi za 2 a půl hodiny sžere 90% baterky.
Ahoj,
zkoušela jsi, prosím, tu čistou instalaci? Pomohlo to?
Ahoj, nakonec nezkousela pomohlo mi odinstalovani chromu tutiz vice jsem neresila.
Ale diky za pomoc. Jenom jsem se chtela vyhnout smazani celeho pocitacePodle Monitoru aktivity mě to dělá - secd, CPU na 100%. Jen nevím co je to SECD
Zkousel jsem monitor aktivity a mam tam kernelmanagerd 80%. Hledal sem na netu reseni a radi odinstalovat nejaky aplikace.. Odinstaloval jsem vse a nic nepomohlo:/ Nejaky rady prosim ?
... a restart byl? 🙂 A smazání keší všech těch "mega super" bezpečnostních čipů a ostatních zbytečných ku...ítek bylo?
Mikael píše:
ahoj, uprime nejsnazsi bude udelat cistou instalaci, sice mam iMac, ale na macboocich to dost casto po preinstalaci dela. takze jestli mas moznost zazalohuj a kompletne smaz a nainstaluj znovuAhoj, ja mam s prehrievanim ten isty problem, co to znamená cista instalacia? takže budem stale mat Bigsure? dakujem za odpoeved. Jan