Dobrý den,
mám dotaz, jak udělám, abych mohl otevřít 32 bit aplikace, když je Apple u nejnovější verze zakázal?
Vím že je možnost pomocí bootcamp si stáhnout windows, ale to mi přijde jako blbost.
Potřeboval bych měnit verze Macbooku mezi nejnovejší Catalina a Mojave, která podporuje ještě 32 bit aplikace.
Neporadí by mi prosím někdo jak to mám udělat?
Zdravím, možnost je na externí disk (nebo si interní disk MacBooku rozdělit na dva oddíly) nainstalovat starší systém a poté pomocí restartu mezi nimi přepínat.
alebo parallels kde aj zadarmo verzia dovoli spustat stare verzie mac os
Mi takto přestaly fungovat nějaké hry, Office 2011 a Photoshop CS6. Hry nepotřebuji, u Office jsem rád za nový, ale Photoshop sem rozjížděl 2 dny pomocí googlení, youtubování a stejně to nefunguje na 100%. Ale když vezmu v úvahu že dneska je PS za 4000 na rok... Klidně do toho ještě nějaký čas investuju
Mac OS X
Pokud používáte prohlížeč Safari nebo Firefox a na počítači Mac běží starší verze OS X, například Lion nebo Mountain Lion, přepněte do 32bitového režimu:
Zavřete prohlížeč. Přejděte do aplikace Finder do složky Applications (Aplikace) a vyberte ikonu aplikace Safari nebo Firefox. V prohlížeči použijte příkaz File > Get Info (Soubor > Informace) a zaškrtněte Open in 32-bit mode (Otevřít v 32bitovém režimu). Zavřete prohlížeč a znovu ho otevřete.
Pokud potřebujete při otevírání poznámkových bloků na svém Macu další pomoc, navštivte fórum OneNote pro Mac na adrese https://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/onenote_mac.