Zdravím. Chci požádat o radu jak obnovit emaily v aplikaci Mail na MacOS Catalina ze zálohy Time Machine systému MacOS High Sierra? Kde jsou uloženy složky s emaily? Odešel mi iMac, starý dobrý stroj 🙂 a musel jsem pořídit nový. Do něj nový software 64bit, všechno znovu nastavit atd. Data mám zálohovaný, ale nevím jak vytáhnout emaily za posledních 10 let.
Díky za radu.
Tak umístění schránek už jsem našel. Mám tedy kompletní zálohu emailů, ale nový Mail (na OS Catalina) asi nechce starší verze .mbox naimportovat. Co s tím?
Zdravím, proč bys maily obnovoval z Time Machine? Přihlas se normálně se svým účtem a všechny maily se tam stáhnou.
Ještě někdo nějaký nápad? Přihlášením do účtu se stahnou emaily jen z poslední doby. Já se ptám na kompletní obnovu schránek a složek s emaily v aplikaci Mail v MacOS Catalina ze zálohy TimeMachine na H.Sierra. Díky
time machine ti podstate snapshotuje system problem je v tomze keby si obnovil tak si spat na high sierra kvoli kompatibilite. ak naozaj potrebujes ten mail tak nic ine ako sa vratit spat cez time machine na high sierra a tam si to zalohovat
...a začít používat nějaký normální e-mailový klient 🙂