Dobrý večer, poprosil bych zda nemá někdo radu. Při zálohování na WD my cloud (síťová jednotka) po aktualizaci OS nelze zálohovat ani se na disk dostat. Chybové okno zobrazuje pouze "Operaci nelze dokončit, protože originál položky nelze nalézt. Děkuji
Také jsem řeši tento problém, průběžně sleduji fora na wd a bohužel stále nemají hotovou aplikaci pro 64bit 🙁
Naštěstí lze stahovat a nahrávat přes webové rozhraní, ale o takové možnosti bych spíše pomlčel (pokud tedy pracuješ s diskem jako já, tedy data se autiomaticky tahají na disk) 😳 😥> kubalysonek píše:
> Také jsem řeši tento problém, průběžně sleduji fora na wd a bohužel stále nemají hotovou aplikaci pro 64bit 🙁
> Naštěstí lze stahovat a nahrávat přes webové rozhraní, ale o takové možnosti bych spíše pomlčel (pokud tedy pracuješ s diskem jako já, tedy data se autiomaticky tahají na disk) 😳 😥Přesně jak zminuješ.. A stále jsem problém nedokázal vyřešit. Díky za reakci
Ahoj,
mám to úplně stejně! Pomůže restart. Ale po uspání a znovu probuzení je problém znovu na světě...jedna sa o vseobecny problem s SMB protokol. tento problem nie ke na strane WD ale Apple. mne sa to deje aj s Synology ci inou SMB shareou
Muftinko píše:
jedna sa o vseobecny problem s SMB protokol. tento problem nie ke na strane WD ale Apple. mne sa to deje aj s Synology ci inou SMB shareouMuftinku můžeš mi prosím blíže popsat jak to řešíš na synology tu zálohu.. mám doma synology ale imac zatím zálohy nemám žádné ale uvažoval jsem že bych to dával na synology..poradíš jak to na to napojit? popř. nějaký český odkaz z netu? díky moc..
chopper píše:
Muftinko píše:
jedna sa o vseobecny problem s SMB protokol. tento problem nie ke na strane WD ale Apple. mne sa to deje aj s Synology ci inou SMB shareou
Muftinku můžeš mi prosím blíže popsat jak to řešíš na synology tu zálohu.. mám doma synology ale imac zatím zálohy nemám žádné ale uvažoval jsem že bych to dával na synology..poradíš jak to na to napojit? popř. nějaký český odkaz z netu? díky moc..
DUfam ze sa bavime o Time Machine, ak. ano tak staci vytvorit zdielanu zlozku napriklad s nazvom Time Machine a v polozke Souborove sluzby>Rozsirene .... povolit vysilani Bonjour Time Machine (odporucam cez protokol AFP kedze SMB robi problemi) dalej odporucam nastavit kvoltu na velkost Time Machine zlozky lebo v mojom pripade to naradlo aj na 1TB. Potom na mac os cez aplikaciu time machine staci zadat Vybrat disk a mal by to Mac najst.
Prikladam screen kde to nastavis. Ak treba poradit len sa pytaj
doporucuji delat kvotu na usera nez na velikost slozky. Da se pak menit