Nefunguje mi spuštění aplikace Mail z webového rozhraní na icloud.com. Všechny ostatní aplikace včetně Nastavení fungují bez problémů, pouze po kliknutí na Mail se po nějaké době objeví hláška "Síť může být nedostupná nebo pomalá. Načtení aplikace trvá déle, než by mělo.", po delší době "Nelze načíst aplikaci Mail. Při načítání aplikace nastal problém." A aby toho nebylo málo, tak jsem před chvilkou zjistil, že se tato chyba projevuje pouze, když mám nastavený jazy na češtinu, při nastavení jiného včetně slovenštiny vše funguje jak má. Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Díky. --- Nenašel jsem kategorii iCloud, tak jsem to dal do této. ---
zkus jiny prohlizec nebo vymazat cache (historii prochazeni) a zkus to znovu
ElvisEK píše:
zkus jiny prohlizec nebo vymazat cache (historii prochazeni) a zkus to znovuDíky, ale zapomněl jsem připsat, že to bylo zkoušeno z několika prohlížečů včetně pokusu z PC s Win a mobilu.
V Apple diskuzi jsem narazil na uživatele, který používal dánštinu a měl stejný problém, po přepnutí do švédštiny mu Mail naběhl. Já to zkusil ze zvědavosti přepnout do dánštiny a mně to fungovalo. Jemu tedy Mail nefunguje pouze, když má nastavenou dánštinu (kterou využíval původně) a mně zase pouze, když mám nastavenou češtinu.