Zdravím. Koupil jsem bazarový Macbook Air 11 z roku 2014, vše funguje jak má, ale jedna věc mi vrtá hlavou. Jaktože se mi aplikace iMovie, Pages, Keynote a Numbers zobrazují v Mac App storu za 20 EUR? Myslel jsem, že jsou ted všechny zdarma. Vím, že jsou nainstalované na všech Macích od října 2013 - znamená to tedy, že aplikace se přiřadily pouze k Apple ID prvního majitele a já na ně tedy nemám nárok? Díky za cokoli
pokud chces na svuj ucet zdarma pages, nubmers, a pod
mrkni na tenhle clanek, kde je navod, jak ziskat free update : http://www.redmondpie.com/how-to-get-iwork-apps-on-os-x-yosemite-for-free-on-older-macs/Díky moc, není něco podobného ještě pro iMovie? 🙂
Ondra_CZ píše:
Díky moc, není něco podobného ještě pro iMovie? 🙂A podařil se ten kancelářský balík podle toho návodu? Funguje to stále?
Ondra_CZ píše:
ano, funguje..
OS X 10.11.6
Macbook air 2014Super, bezva, testnu 😀
To je nejaka blbosť.. Kupoval som MacBook Pro 13" s retina 2013 Late a mal som zdarma po prihlásení do appstore celý iWork balíček..
iWork byla uvolnena po keynote (2013), kdy pro nove uzivatele byl tento balik zcela zdarma, to ale neplatilo pro stavajici uzivatele!
mozna jsi uz padnul do novych uzivatelu 🙂
Tak postup vyzkoušen a Ok. Takže i já s iMac 2011 nahozeno 😀