Ahoj, nejde mi aktualizovat aplikace přes app store – píše mi to toto:Chcete‑li tuto aplikaci aktualizovat, musíte ji přijmout na stránce Účet v App Storu. a to i když jsem na té stránce účet. Nevíte někdo co s tím? Díky
Zdravím,
mám úplně totožný problém. Aplikace jako Pages, Keynote, ... není možné aktualizovat. Nepomohla ani dnešní aktualizace Mac Os. Doufejme, že další aktualizace pomůže. Macbook Air 2019.
Také jsem měl tento problém. Šlo o předinstalované aplikace na novém MACu. Na podpoře mi řekli, že je musím odinstalovat a znovu nainstalovat pod svým Apple ID a už to funguje 😉
S tímto problémem a s tím že stále nejde přijmout aplikace k účtu Apple ID jsem se posunul z vyšší technickou podporou iTunes, MacOS a zatím mi nikde nic co by to odstranilo neřekli, tu samotnou aktualizaci aplikací, která nefunguje vyřešíte smazáním aplikace a ruční instalací z App Store. Ale i tak zůstává pořád vyset hláška Máme pro Vás připravené aplikace k převzetí. Kliknu na Přijmout, zadám heslo k Apple ID a po chvilce vyskočí hláška Nepodařilo se přiřadit aplikace k účtu.
S tímto jsem se zatím nijak nepohnul i přes snahu zahraniční podpory iTunes, vyšší podpora technická je už v čechách, ale ani oni nebyli schopni odstranit/vyřešit. takže to šlo na 3.level inženýry.
So far, žádná změna.
iMac 27" 5K, 2019
Hmm tak včera cca 2 hodiny před vydáním aktualizace macOS 10.15.3 jsem zkusil přijmout k účtu nativní aplikace a šlo to bez problémů. Nic jsem v nastavení neměnil, takže se to nějak buˇspravilo samo, nebo to opravili na straně Applu.