Ahoj, včera jsem udělal čistou instalaci Cataliny, všechno OK, pouze mi nejde přihlášení do Hudba (dříve iTunes) - chyba 11556, AppStore normálně funguje. Vyzkoušel jsem i jinou wifi, pořád to nejde, vyzkoušel jsem postupy jako zkontrolovat Rodičovskou kontrolu atd, nic nepomáhá. Máte to někdo také nebo nějakou radu? Díky!
ta ista chyba... cista instalacia a neviem sa dostat do apple music
treba vytvorit novy uzivatelsky ucet a tam slape vsetko pohode
Nove Apple ID? To zakladat nechci pockam az to Apple opravi Uz se to resi i na oficialnim diskuznim foru
nie nove apple id, ale ucet uzivtela v macbooku
Aha, a máš po vytvoření dalšího účtu přístup k datům původního uživatele? nebo je to jako u win10? V tom případě by to moc smysl nemělo 🙂
Spíše jste myslel přejmenování původního správcovského účtu, jestli jsem to správně pochopil...počkám na update, snad to vyřeší, ale díky za radu!
na update zbytocne cakas, ten to neopravi, proste ides do nastavenia vytvoris novy pouzivatelsky ucet, ten stary si bud nechas alebo vymazes a hotovo... aplikacie ti zostanu aj udaje, len niektore nastavenia sa zmenia...
Takže po vytvoření nového uživatelského účtu smažu ten původní: změní se nastavení hardwaru na výchozí hodnoty, Apple ID a koupené aplikace zůstanou? A poté se konečně dostanu i do Apple Music a Podcastů (tam přihlášení nefungovalo též)?
to ejvn: děkuji za pomoc, už mi přihlášení funguje. Musel jsem komplet znovu všechno nastavit a původní účet jsem smazal