Ahoj, jaký je nejlepší způsob (antivir) hak zablokovat vyskakovacá okna, převážně se vyskytují na stránkách s filmy a videi. Klidně placený, hlavně aby fungoval. Díky
Ahoj, já používám AdGuard, doživotní licence koupená v ČR mě vyšla snad na 180kč, na netu lze ještě sehnat kód na 30% slevu .. Za sebe můžu říct spokojenost, co se týká vyskakovacích oken na stránkách s filmy/seriály, tak mi v 90% případů nevyskakuje žádné, zbylých 10% vyskočí maximálně jedno.. za sebe určitě mohu doporučit a celkově spokojenost. 🙂
Adblock jsem dřív používal taky, ale jeho spolehlivost šla velmi dolů, ať se to týkalo vyskakovacích oken, nebo reklam, nebo nefunkčních videí, kdy jel jen zvuk a byla černá obrazovka a mnoho dalšího.. a krom toho, na svém iMacu jsem pozoroval opravdu o dost menší rychlost načítání stránek.. AdGuard je o několik lvl dál.. Každopádně záleží na každém, za sebe po zkušenosti s Adblock mohu AdGuard doporučit a 180kč za doživotní licnci? To dnes nejsou ani peníze. 😀
AdGuard nabízí i 2 týdny zdarma, dost času vyzkoušet a pak se rozhodnout, když nebudete spokojeni, dá se normálně odinstalovat. 🙂 Bt.w našel jsem ten kód na 30% slevu ještě - NOADSIN2019 😏😊