Ahojte. Nájde sa tu guru, ktorý mi poradí alternatívu dvoch aplikácii na úpravu fotiek Easy Thumbnails a Irfanview používaných vo Windows po prechode na Macbook? Nejako sa mi nedarí nájsť niečo jednoduché, rýchle a prehľadné. Veľmi by ste mi pomohli. Vopred veľmi pekne ďakujem.
Systémová aplikace Fotky by měla na základní úpravy stačit.
Spíš by to chtělo definovat co by to mělo umět.Dakujem za odpoved. Co by to malo vedet? Ak cvaknem fotku na vysku, cize na stojaka, potrebujem ju upravit, resp kraje roztiahnut, aby to vyzeralo ako na sirku, cize fotka bude na vysku ale len potiahnem biele boky do stran, tym padom mam fotku akoze na sirku. Davam fotky na portale, kde portal zoberie fotku len klasiclky na sirku. Dalsia vec je, ze potrebujem zmensit napr. fotku s 3MB na 500kb. Neviem, ci som to pochopitelne napisal....:-)
kallixenos píše:
Dakujem za odpoved. Co by to malo vedet? Ak cvaknem fotku na vysku, cize na stojaka, potrebujem ju upravit, resp kraje roztiahnut, aby to vyzeralo ako na sirku, cize fotka bude na vysku ale len potiahnem biele boky do stran, tym padom mam fotku akoze na sirku. Davam fotky na portale, kde portal zoberie fotku len klasiclky na sirku. Dalsia vec je, ze potrebujem zmensit napr. fotku s 3MB na 500kb. Neviem, ci som to pochopitelne napisal....:-)Nahoře v liště u jablka jde vše změnit
Windows vista home premium compares to Windows XP Media Center Edition. Vista Business is like is like Windows XP Professional. The Vista Ultimate edition combines the features found in the Home and Business editions of Vista and will have a number of additional features/applications which aren't known yet at this point.
Windows vista home premium compares to Windows XP Media Center Edition. Vista Business is like is like Windows XP Professional. The Vista Ultimate edition combines the features found in the Home and Business editions of Vista and will have a number of additional features/applications which aren't known yet at this point.