Dobry den chcel by som sa opyta, ci ma niekot skusenost s posielanim fotiek cez safari, nakolko mi to nejde. Ani vlozit forku ako prilohu do mailu, ani na messenger a ani na fb. Po tom, ako vyberem kniznicu fotiek, sa mi Safari zasekne a pre prave otvorene okna sa vypne pripojenie WiFi. Chvilu sa to potom akoby nacitava a nakoniec sa Safari vypne. Spravne zacne fungovat az ked ho ukoncim a znova spustim Neviete mi prosim nejako poradit? MacBook mam len par dni, este na nom neovladam vsetky veci, ale nwm ci to je chyba notebooku alebo operacneho systemu alebo je to tak pre vsetky. Mate s tym neake skusenosti? Pripadne ako ste ich riesili? Vopred dakujem za odpovede
jakou mas verzi OSX? kdyz pises, ze mas mac jen par dni, tak to byla nova instalace systemu?
Mam OS X El Capitan, verziu 10.11.5 (15F34). A bol tu od prveho zapnutia.
Počítač bol nový či použitý?
Nepoužívaš náhodou preview verziu Safari?
Čo si skúšal urobiť pre odstránenie problému?
Počítač bol uplne novy, Safari je normalna, ziadna preview verzia. A pre vyriesenie problemu som este nespravil nic, kedze netusim s cim by som mal zacat a nakolko mam MAC kratko, tak sa v nom este ani nevyznam
OK, nikdy som o podobnom probléme nepočul, skús opraviť práva na disku: Spotlight/Launchpad – nájdi a spusti Disk Utility –> daj First Aid.
Potom reset PRAM –> Daj na macbooku hlasitosť naplno, MacBook reštartuj a keď sa bude reštartovať a budeš počuť ten ikonický zvuk zapnutia naraz stlačíš klávesy: R + cmd + P + alt (na ľavej starne cmd + R na pravej alt + P), keď budeš počuť zvuk zapnutia druhýkrát, klávesy uvoľníš a skúsiš Safari.
Pokud nepomuze co pise majdy, tak jeste vypnout vsechna rozsireni Safari