Dobrý deň, Prosil by som o radu a vopred sa ospravedlňujem ak tu takáto téma už bola. Potrebujem dať na nový macbook pro 2018 Autocad a problém je že nejde nahodit pri formáte APFS rovno inštalačku zakáže, vypíše že musím mať Journaled a vypne. Je neaký spôsob ako to opraviť? Ja som bol zvyknutý že pri kúpe nového macbooku som hodil El Capitan nahodil čo som potreboval a updatol na nový OS a bolo ok aj pri iMacu to bolo ok. Teraz som sa zasekol kedže ani inštalácia nejde El Capitana na nový sformátovaný SSD. Rovno mi to dá High Sierru aj ked to mám na flashke. Buď mám zlú inštalačku alebo už neviem. Som už v koncoch Veľmi prosím o radu že čo a ako nakoľko on ako pracovný nástroj by bolo ideálne zabehnúť Ďakujem za všetky rady.
Chces tam mit El Capitan ? Kdyz v recovery command + R > diskove utility das smazat disk tak nejde vybrat jiny format ? Pak by stacilo dat restart > drzet shift > vybrat flashku s instalackou.
kedze el capitan nepozna cip T2 na ktorom je diskovy radic tak to ani nepojde... jedine ostat na mojave