Po poslední aktualizaci macOS High Sierra na 10.13.5 se mi strašně vybíjí MacBook Air (2015) Zkoušela jsem reinstalaci OS, čistou instalaci se smazáním disku a stále procenta ubývají. Chci se zeptat, jestli nemá někdo podobnou zkušenost Lze třeba "smazat" poslední aktualizace High Sierry? Nic jiného už mě nenepadá Děkuji.
Ahoj, v první řadě se zkus podívat, jestli nějaká aplikace anebo proces nezatěžuje procesor (monitor aktivity) což by mohlo způsobit rychlejší vybíjení. Popřípadě jestli třeba neběží nějaké indexování (spotlight a podobně), které může trvat i několik hodin.
Zkus Apple diagnostiku. Mě se něco podobného stalo u Macbooku Air 2014, výdrž baterie se zničeho nic snížil z 10 hodin na 3,5-4 a diagnostika hlásí vadnou baterii (Předejte baterii do opravy). Baterie měla necelých 400 cyklů.
Michal_ píše:
Ahoj, v první řadě se zkus podívat, jestli nějaká aplikace anebo proces nezatěžuje procesor (monitor aktivity) což by mohlo způsobit rychlejší vybíjení. Popřípadě jestli třeba neběží nějaké indexování (spotlight a podobně), které může trvat i několik hodin.To jsem samozřejmě koukala celou dobu. Spotlight tam byl, ale že by to trvalo 14 dní? to se mi nezdá
Vyřešila jsem to asi resetováním paměti pram a nvram.
Vypadá to, že to pomohlo, tak uvidím.
Případně zkusím diagnostiku z rady níže. Baterka ma asi 480 cyklů