Má už niekto nainštalované ? nie je tam veľa chýb ? Keďže mám imac ako primárny tak si nemôžem dovoliť nejaké kritické chyby 😯
No tak ho neinstaluj a počkej si na normální verzi, ne? 😆
Neodporúčam. Dal som to na svoj MBP 15 mid 2015 a bolo to nestabilne, padali mi mnohé app ako cely office 2017, nastavenia, dynamické pozadie tiež nejak ešte moc nefunguje atd atd...vrátil som sa radšej na High Sierra.
testuji na macbooku i mac mini, jako druhou instanci a muzu rict ze je stabilni. ale na přechod na produkci si pockam na GM 🙂
Zdravím, testuje tu někdo poslední verze? Je to stabilní a "normálně" použitelný? Bez nějakých velkých chyb apod.? Případně testuje někdo na iMacu s diskem FusionDrive? Odrazilo se to nějak na rychlosti a reakcích iMacu? Předem díky za případně odpovědi! :))
No z mna na MacBook air hneď po inštalácii celé zamrzlo ale od vtedy zatiaľ v pohode aj keď vyzerá čelí systém taký neistý. Na MacBook pro touch bar som to radšej nedával keďže je to môj pracovný nástroj
Super, moc díky za odpověď! 🙂 Vypadá systém víc nejistý, než High Sierra? Zrovna High Sierra mi přijdu velmi nejistá..
Na MBP 2016 13" používám od první public bety a jsem maximálně spokojená, na rozdíl od High Sierra je systém rychlejší a nějakou nestabilitu nebo nefunkčnost nepozoruji. Akorát mě zlobí při zadávání hesla po restartu že je předvolená US klávesnice a to už v posledních dvou betách a nejde to nijak trvale změnit. Jinak tedy jsem fakt maximálně spokojená, funguje všechno skvěle.