Ahoj, používám firefox a již delší dobu se poohlížím po něčem, co mi rozšíří možnosti ukládání souboru libovolně u každého souboru. Pro jistotu přidávám screen: [img]http://www.imagehosting.cz/thumbs/snimeksks.png%5B/img] Potřeboval bych něco, abych tam měl ještě políčko "uložit jako" nebo něco tomu podobné aby se to nestahovalo hned do složky "stahování" ale abych si pro ten jeden soubor mohl zvolit vlastní cestu. Snad je to srozumitelné a těším se na Vaší pomoc. Přeji hezký den, Tom
Pravý klik -> Save Image As.../Download Linked File As nestačí?
majdy píše:
Pravý klik -> Save Image As.../Download Linked File As nestačí?Pokud by to stačilo, nepsal bych sem ten dotaz 🙂
Ale veď to je práve to čo chceš, nastaviť pre daný súbor vlastnú cestu, kam sa má sťahovať. Nerozumiem, kde je potom problém.
Akurát to nieje priamo v tom okne, ale je to na rovnaký počet klikov akoby bolo, takže je to to isté, respektíve len otázka zvyku.
Ale nestačí mi to. Zkus si stáhnout třeba titulky na titulky.com a kliknout na to pravým tlačítkem a uvidíš... Proto scháním přímo nějaký primární downloader pro prohlížeč, který má tyhle rozšířené možnosti... 💡
A to Tě nenapadlo podívat se do předvoleb Firefoxu a nastavit si to tam????? Taková základní uživatelská dovednost???
Předvolby (cmnd+.) > Obecné > Stahování = U každého souboru se zeptat, kam ho uložit.MacXMac píše:
A to Tě nenapadlo podívat se do předvoleb Firefoxu a nastavit si to tam????? Taková základní uživatelská dovednost???
Předvolby (cmnd+.) > Obecné > Stahování = U každého souboru se zeptat, kam ho uložit.Tvl díky! Napadlo by mě to, kdyby mě to napadlo se tam podivat 😆