zdravím,potřebuji poradit,jak stahnout všechny fotky přímo z icloud.com na disk. stahovaní po jedne fotce fakt nejde.Nekde jsem viděl použití zkratky Shift a leftclick,ale to nefunguje ma někdo radu? diky
pokud jde o PC, tak naistalovat iCloud pro Windows a zapnout knihivnu fotek, všechny fotky se stáhnou na disk.
Je jedno o čo ide, počítač vždy vie stiahnúť všetky fotky, len nesmieš optimalizovať knižnicu, ak optimalizuješ, treba to prepnäť, následne, keď budú fotky fyzicky v Macu (PC), tak ich krásne exportneš na disk.
Mě jde spíš o to,když chcete stáhnout fotky do jiného počítače,nemáte telefon.Prihlasite se na iCloud.com.
Otevřete fotky a chcete všechny stáhnout najednou do počítače.Normalne to jde jen po jedné fotce,ale mělo by to jít,ze stáhnete všechny najednou.Existuje nějaká klávesova zkratka,dřív to bylo Shift plus levé tlačítko myši.Ahá, takto, no na Macu to ide klasicky, teda ako v celom systéme cmd + click, otestované v Safari, na windowse by to tak malo byť ctrl, ak nefunguje, tak treba sťahovať fotku po fotke, alebo použiť riešenie o ktorom som písal vyššie...
Niesom si istý či rozumiem, nechcete to robiť na Macu, alebo to na Macu nefunguje?
Každopádne som už napísal aké sú možnosti.
Mám Mac a na něm mi to nejde.
Otevřu fotky na iCloud.com a nejde mi vybrat všechny fotky najednou ke stažení,jde to jen po jedné.
Dřív to šlo kombinací kláves,myslím Shift a levé tlačítko myši.
Zná někdo způsob,jak vybrat všechny fotky najednou?Okej, potrebuješ označiť všetky fotky naraz a stiahnúť ich, naskytli sa mi však otázky, prečo? Prečo? A ešte raz prečo, to robiť takto komplikovane? Na Macu je predsa appka Photos, ktorá slúži na to aby automaticky synchronizovala a sťahovala všetky fotky z iCloudu priamo do Macu, tak načo znova robiť manuálne to, čo robí Mac utomaticky?
No to je snadná odpověď.Je to jiný iCloud účet než mám v .Macu a mám 30 dni na to,abych to stáhl,než se knihovna smaže.Jasne,mužů v počítači změnit ID účet a načíst to do knihovny fotek,stáhnout a následně se přepnout zpět.
Ale vrtá mi hlavou,proč Apple nabízí stáhnutí fotek jen po jedné fotce.A přitom vím určitě,ze jdou stáhnou všechny najednou,protože jsem to kdysi dělal.Ale ten nikde nemůžu najít tu fintu,jak to udělat teď.iCloud Photos na webe nie sú a nikdy neboli hlavnou appkou na sťahovanie fotiek do počítača. Je to len nástroj na prehliadanie tvojích fotiek, ak práve nemáš poruke svoj počítač, či núdzový nástroj ak nemáš odkiaľ stiahnúť nejakú tu fotku zo svojej knižnice.
Zrejme aj preto tá možnosť so shiftom, ktorú popisuješ odstránili.
Ajtak by som to neriešil cez icloud.com (fotky tak budú otagovane iCloudom), riešil by som to cez dané zariadenie, ktorému iCloud účet o ktorom je tu reč (z ktorého chceš fotky stiahnúť) patrí. Ak je to zariadenie Mac, tak klasicky presunúť súbory ako z počítača na počítač (HDD, Airdrop, iné sieťové riešenie). Ak je to iOS zariadenie, tak Airdrop.