Zdarec, máte nějaké rady na pomalou wifi na macu? Připojení mám doma kolem 270mbit/s, ale mac tahá max kolem 30mbit. iPhone mi zvládá na 5GHz kolem 180mbit. Myslíte, že je to nastavením DNS v macu? Díkec.
Nie som ziadny expert na siete ale aky mas router? Mne kadeco zle tahalo, padalo atd, odkedy mam AirPort Extreme tak od 2013 spadlo asi 3 krat? Za mna paradny produkt. Rychlost sa obcas znizi ale inak fajn.. Mam 300 MB/s net a taham na kabli cca 280 a na iPhone 150-180, na IPade okolo 100 tusim nepamatam presne...
Mám nový unifi, s 2.4 a 5ghz, vsude to vali super, krom macu. Takze problem je na macu
Ahoj, mám podobný problém. Obecně na Macu mám pomalejší připojení, než na všech ostatních zařízeních, někdy to jde i do takových extrémů, že se na tom připojení nedají prohlížet ani obyčejné stránky. Dělá to tak jednou za týden, vždycky třeba celé odpoledne, nebo večer. Další den to jede zase "normálně" = 2 - 10 Mb/s. Připojení mám 20 Mb/s. Prohledal jsem spoustu fór, obecně se tento problém vyskytuje, ale nikde jsem se nedočetl čím by to mohlo být a už vůbec, jak z toho ven.
perfectsense píše:
Ahoj, mám podobný problém. Obecně na Macu mám pomalejší připojení, než na všech ostatních zařízeních, někdy to jde i do takových extrémů, že se na tom připojení nedají prohlížet ani obyčejné stránky. Dělá to tak jednou za týden, vždycky třeba celé odpoledne, nebo večer. Další den to jede zase "normálně" = 2 - 10 Mb/s. Připojení mám 20 Mb/s. Prohledal jsem spoustu fór, obecně se tento problém vyskytuje, ale nikde jsem se nedočetl čím by to mohlo být a už vůbec, jak z toho ven.A nesynchronizuje se něco na pozadí? (fotky, dokumenty...)