Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, používam Mac, tým pádom aj Safari a študujem v ČR. Donedávna fungovali stránky napríklad JOJky, ale aj RTVS uplne v pohode, no JOJka to zastavila úplne, RTVS len niečo vysielajú aj do zahraničia a objaví sa hláška, že obsah je možné sledovať len z územia SR. Viete mi poradit niečo, ako obísť na Safari toto blokovanie? Na chrome existuje nejaký simulátor, konkrétne som našiel hola!VPN, no nefunguje úplne spolahlivo a stránky sa mi často refreshuju, tým pádom sa vypnú z režimu celej obrazovky a nieje to úplne pohodlné stále to chodiť prepínať ak teda niekto vie poradiť, budem vďačný Ďakujem
Chce to slovenskou VPN a program, který umožní připojení, třeba tunnelblick. Nevím jestli existuje nějaká free nebo placená slovenská VPN, nikdy jsem ji nepotřebovala, tak použij google.
tak googlil som aj som toho uz viac vyskušal, lenže bud to proste nefunguje, alebo nieje možnosť vybrat Slovensko..zatial mi funguje len to hola VPN, ale stále sa mi nepozdáva to používanie na google chrome, alebo opere, pretoze to fakt stále obnovuje a to ma rozčuluje.