Zdravím, mám Macbook pro 2015, vše fungovalo super, ale asi před týdnem jsem si koupil bazarový iPhone 6s, od té doby mi mi občas nechce fungovat ani klávesnice ani touch pad a hlasí věci o připojení bluetooth klávesnice. když jsem povýpínal vše na iphonu tak po několika redtartech vše fungovalo. Jenže je to otravné a mám i strach, že se nafukuje baterie, ale to by to sdi nefungovalo vůbec, ne? Děkuji za odpověď
Na 99% je to baterie. Vygooglete něco o QWERTZUIO problem, při kterém na klávesnici macbooku nejdou tyhle klávesy a nikdo neví proč, ale příčinou je stará nebo vadná baterie, mi se to začalo stávat po 5 letech na macbooku air ale jen jednou za 2 měsíce cca tak to neopravuju (2500 za baterii? Ne pokud funguje 😀 není nafouklá jen stará, požár nehrozí). Je přitom jedno jestli je počítač napájený baterií nebo kabelem, no a pokud nefunguje celá klávesnice a ten počítač to ví, chce se připojit aspoň k bluetooth klávesnici aby se dal ovládat. Honem to reklamujte pokud lze. S iPhonem by to souviset nemělo.