Ahojte, chci si instalovat crossover na mac a musím si si změnit Povolit aplikace stažené na Z libovolného zdroje. Zkusil jsem zadat všecky různé kombinace mých hesel a nic. Jde to nějak resetovat a nastavit ho znovu? díky moc
chce to po tobě heslo,které je stejné jako pro přístup k odemčení iMacu a to si teda zapomněl?A jak odemykáš iMac?No nicméně je v nastaveni možnost resetovat heslo pomocí Apple ID.
ne není stejné, jinak by to prošlo a já tu nepsal. vím, že je tam jinačí než přihlašovací, vždy jsem měl. a jak se k tomu resetování pomocí ID dostanu?
tak pravě z toho důvodu si nenastavuji další heslo....obávám se,že resetovat jde jen přihlašovací heslo a to když máš uzamčený iMac a neznáš heslo.Odkaz je na uzamčené obrazovce po zadání špatného hesla,zkus to,třeba to resetuje i to druhé heslo.
a není chyba třeba v tom, že jsem dřív měnil heslo k přihlášení a ted mi to vždy po přihlášení píše o svazku klíčů? kde musím opět napsat přihlašovací heslo, aby to okno zmizelo
no jestli jde o Klíčenku,tak ta je v nastaveni iCloud a určitě jsi zmenil heslo pro prihlaseni nebo Hlavni heslo pro spravu vice účtů? Já bych to neresil a preinstaloval iMac,me to zabere cca hodinu a je po starostech
čistý reinstall a pak z timemachine vše načíst? tím se resetují hesla taky jo? díky moc za odpovědi