Zdravim, chcem sa spytat ci ma niekto podobnu skusenost ako ja. Mam novy Macbook Pro s Touchbarom 2016. Konkretne 15" i7 2,6, 16GB, 256 GB, macOS Sierra 10.12.2. Pocas prace zvyknem vyuzivat download priecinok v docku. Otvorim ho, potiahnem z neho subor bud do kosa alebo do ineho priecinka pri praci. Na novom macbooku sa mi stava v podstate pravidelne ze pri potiahnuti suboru z "vejara" mi obraz jemne stuhne a potom ten subor mozem zmazat alebo cokolvek ine. Pri nasledovnom otvoreni download priecinka uvidim to co je na screenshote: S macbookom sa da este par minut po tom pracovat a nasledne uplne vytuhne a je nutny restart. Stava sa mi to nahodne niekedy hned pri prvom subore niekedy pri 3 ci 5, ktory takto taham z vejara download priecinka. Stalo sa mi to uz nezavisle aj na mojom aj na kolegovom macbooku pro 13" i5 2,9, 16GB, 512 GB tiez s macOS Sierra 10.12.2. Ma niekto podobnu skusenost pripadne riesenie? Dakujem za odpovede
BTW: proč je ten screenshot 16:9. Obrazovka Macbooku má 16:10 pokud vím. Externí monitor?
ano tento screenshot som robil ked bol na externom monitore pripojeny, ale na danu chybu to nema vplyv robi to iste aj priamo na macbooku
Mal som to isté po aktualizácii. Urobil som čistú inštaláciu a odvtedy (zatial) v pohode