Zdravím , Mám nový MCBpro2016 a přemýšlím jak vyčistit displej od prachu , mám takovou zkušenost od klasického notebooku ,že vždy tam zůstanou čmouhy a zde si to chci vyčistit do nova jak postupujete a co používáte (hadříl,přípravek) ? Pak mám magic mouse a na povrchu mám menší škrábance fungujeto stejně jak u skla když se smíchá soda a voda že to zmizí ? Nemám stím zkušenost vůbec , zkoušel to někdy někdo ? Dík za radu
Menší množství Clinu, vyčistit ubrouskek, zbylé šmouhy rozluštit suchou jelenicí. Dělám takhle svůj air 2014 a super bez známky leptání povrchu a dělám to tak třetím rokem.
Nazdar. Najvýhodnejšia voľba je kúpiť si čistiaci spray na televízory a vyčistiť to s tým. Aspoň ja to tak robím, inokedy Clin, a podobné vecičky.
Žádný Clin! Protože tady pán má Air, který nemá retina display. Pokud si chceš odrovnat vrstvu na skle, tak si zo zkus. + Měl sis dát ihned folii, taky ji mám na 2016 - stála 190kč z Německa.
PatrickX0X píše:
Žádný Clin! Protože tady pán má Air, který nemá retina display. Pokud si chceš odrovnat vrstvu na skle, tak si zo zkus. + Měl sis dát ihned folii, taky ji mám na 2016 - stála 190kč z Německa.Ja to Clinom nerobím, a sám neviem prečo som to tam napísal. Najlepšie je zobrať si navlhčenú handričku a pouťierať to tým.