Nejde mi napsat SZ, takže to napíšu zde...
Ten troll škodí i jinde?! Kdo z vás je tu i na macforu??
Nejde mi napsat SZ, takže to napíšu zde...
Ten troll škodí i jinde?! Kdo z vás je tu i na macforu??
OK. Ještě se zeptám. Který bys mi doporučil více MB Pro 2015 nebo MB 2016 non-TB?
Jsem i na macforum, ale pod jiným nickem. Možná i vím, jakého Trolla máš na mysli.
Pokud není problém konektivita, tak ber novější model. Pokud tě štve jen USB-C, tak rozhodně model 2015.
Pokud máme na mysli toho samého trolla, tak pleví očividně i jiná fóra a pod mnoha nicky. Začal jako ''tom95'' a teď si říká ''Winterforce''. Na živě.cz skoro dostal ban... Tak on pleví i macforum? Vypadá to, že na macforu nebyl přijat, protože o něm píše srač_y.
Já mu tedy přeji, aby už někde ten ban dostal. Mám i docela dost důkazů, že je to troll.
Poznávací znamení: Neustále mění zařízení na kterých pracuje, nerozumí hardwaru, neumí anglicky, urputně prosazuje své názory, nerozumí chipsetům základních desek.
Znám ho. Na macforum štve dá se říct každého.
Jinak že by mě USB - C štvalo to říct nemůžu, že by mě potěšily to taky ne. Prostě koupím dock/redukci za 1K a mám to vyřešeno, ne? Spíš mě štve absence MagSafu.
Na druhou stranu 2016 má novou barvu, lepší display, reproduktory, klávesnici. Navíc je menší a lehčí. Ohledně výkonu měl by o něco málo silnější oproti MB Pro 2015. Tady ale můžeme polemizovat, zejména u TurboBoostu.
Tak co, který?
Tak asi ten MBP 2016. USB-C mě také moc netěší, ale! Můžu napájet z jaké strany chci a to se vyplatí!
Ne. Myslel jsem to tak, že můžeš připojit napájecí kabel kam chceš. Není to omezující jen na jednu stranu, což je dobré.
Takže mi doporučuješ MB Pro 2016 non - TB, chápu to správně?
Jo, ono je to jedno, páč v TurboBoostu je ten procesor přeci jen na stejné úrovni a reproduktory i klávesnice jsou lepší. Nemluvě o nižší hmotnosti a menším provedení.
OT: Co myslíš? Mám tam s ním jít zamést? 😀 Mě už hodně se_e a jak je vidět, pleví i jiná fóra. Na živě už jsme ho uzemnili.
To je na Tobě, upřímně, ostatní uživatelé ho v lásce moc nemají. Pár posledních hodin/dnů tam již není. Asi bych to nechal tak. Ignorace je jeden z nejlepších způsobů, jak někoho naštvat.
//Edit: Prosím, pošli odkaz na Živě fórum.
No, já na něj mám docela dost důkazů, že je troll a nejsem jediný. Ten dokázal naštvat takových lidí! Už jen svými ignorantskými radami...
Odkaz? Tak třeba tento
http://www.zive.cz/poradna/operacni-system-pro-minipc/sc-20-cq-588010/default.aspx?consultanswers=1
nebo tento
http://www.zive.cz/poradna/game-delo-strop-60k--hry--stream-/sc-20-cq-589733/default.aspx?consultanswers=1
nebo třeba tento
http://www.zive.cz/poradna/novy-herni-pc---37-000/sc-20-cq-589450/default.aspx?consultanswers=1
To rozhodně ne. Nechávám na něj pár odkazů v příspěvku výše.
Nu, našel jsem, zametl jsem (jako WiQiX, asi tam už někdo registrovaný jako 'MiQiX' je). Evidentně si založil ještě další nicky o kterých ani nevím!
Nechápu, kde na to bere čas. Že to někoho vůbec baví....
Omlouvám se, že vám do toho skáču, ale MacBook 2016 non-TB má USB-C porty jen na jedné straně... Aby nedošlo k mýlce. Pochopil jsem, že MiQiX doporučuje ten, ale ten MacBook má z druhé strany jen jacka