Zdravím tento měsíc možná vyjde nový Macbook pro a chtěl bych si ho zakoupit , chci se zeptat pokud bude představen v říjnu bude dostupný už v prosince ? Možná častá otázka ,ale chci si koupit k tomu i Watch 2 dá se někde vyjednat sleva ? Přemýšlel jsem koupit v zahraničí např. na Slovensku na firmu kde by cena byla bez DPH , řešil jste někdo cenu ? Co se podle vás dá očekávat za nové věci ?Je možný , že by byl dotykový ? Protože malinko uvažuji i na surface book4
Řešil jsem pořízení Apple Watch 2 a odečet DPH v ČR. Podle účetní to bohužel prý nejde. Jedná se v podstatě o hodinky, které nelze dát do účetnictví.
Pokud máš v živnosti programování aplikací pro chytré hodiny, tak to půjde.
Zdravím,
taky čekám na nový MB Pro. Pokud bude tak skvělý jak se říká, asi si ho koupím. Pokud bude drahý, stále bude (snad) možnost jít do staršího modelu.
Dle spekulací by měl být představen 27.10.2016 na Keynote spolu s dalšími produkty.
Ohledně dostupnosti si myslím, že by měl být max. 14 dní po Keynote. To není ale jisté. Už mě to čekání nebaví, čekám od poloviny července (pro SK Júl).
VSLRA píše:
Řešil jsem pořízení Apple Watch 2 a odečet DPH v ČR. Podle účetní to bohužel prý nejde. Jedná se v podstatě o hodinky, které nelze dát do účetnictví.Apple Watch jde dát do účetnictví ať je Váš obor jakýkoliv. Jedná se o příslušenství k telefonu, stejně jako Handsfree etc. Chtělo by to účetní zřejmě poslat na nějaké školení, popřípadě ji rovnou vyměnit 😉
Tohle jsem neměl číst 😀 Teď mám pocit, že jsem vyhodil 2k z okna
Upřímně, selským rozumem se asi hodinky nedají počítat do potřeb k podnikáni. Pokud to ale vezmeme z té druhé stránky, ač se to mnohdy nezdá, v dnešní době jsou hodinky (např. AW) doplňkem k telefonu. Jestli by to účetní/finanční úřad přijal, nevím. Asi by záleželo na vzdělanosti daného pracovníka. Mnohdy jsou to osoby starší, kteří je v dnešním "moderním" světě neorientují a vysvětlit jim, že hodinky jdou "připojit" k mobilu je někdy nadlidský úkol. Navíc Vás mají za Jamese Bonda. 😀
Díval bych se na to takto - Usnadňuje mi to práci? Zcela jednoznačně... No a pak už je to bez debaty. 🙂 Nenapadá mne obor při kterém by iPhone a tím i Apple Watch danou činnost neusnadňovali.
Neverim ze by si to nemohol dat do uctovnictva. Hodinky vyuzivas podobne ako napr projektor k macu na prezentaciach 😉