Dobrý den. Nesetkal se někdo s pomalým internetem na macbook air. Máme doma dva, na jednom uplně v pohodě a druhý uplně špatný. A to tak, že se např. Seznam načítá dlouho,to samé videa youtube. O stahování ani nemluvím to nemá vůbec cenu. Děkuji
Dc07 píše:
Dobrý den. Nesetkal se někdo s pomalým internetem na macbook air. Máme doma dva, na jednom uplně v pohodě a druhý uplně špatný. A to tak, že se např. Seznam načítá dlouho,to samé videa youtube. O stahování ani nemluvím to nemá vůbec cenu. DěkujiNeinstaloval jsi v poslední době nějaké externí programy pracující se sítí? Já měl obdobný problém s Hamachi - po jeho odinstalování se vše vrátilo do normálu.
Zdravíčko,
doma máme podobnou situaci. Všechna zařízení šlapou úplně v pohodě, jen ten můj pracovní Air má problémy.
Na WiFi mám plný signál, ale internet skáče. Občas jde, občas ne, dost často jenom pomalu.
Žádné programy jsem neinstaloval. Jen máme nového poskytovatele internetu a nový router (cca 2 týdny).Zatím sem nic neinstaloval, mac je čistej. Internet a modem máme už 2 roky stejnej. Na druhém macu to funguje normálně. Asi ho zajdu reklamovat.