Ahoj,
pořídila jsem si macbook air a chtěla ho poprvé připojit přes kabel k Iphone SE 2020.
Otevřu Finder a na píše mně to, že obsah Iphonu se nepodařilo načíst a kliknutím na tlačítko obnovit ho můžu vrátit do továrního nastavení. Iphone i Mac mají aktuální OS, restart obou vyzkoušen. Tak nějak hledám po netu co s tím a nenacházím. Dávat tlf do továrního nastavení se mně nechce.
Nevíte proč na sebe nereagují?
Mohu se jen optat na duvod nutnosti mit pripojeny telefon? Krom udelani zalohy do vlastniho uloziste me zadny duvod k tomu, abych kabelem pripojoval zarizeni, nenapada…
Tak treba na přetahování fotek mne to prijde nejjednodussi způsob. Vim, ze jsou i jine, ale pres Finder mne to prijde nejsnazší.
Zuzi, jen tak mimoreci, napises i ty, tebou zminene “jine” zpusoby? Docela by me zajimalo jake to jsou, zvlaste kdyz tahat fotky pres kabel ti prijde jako nejsnazsi a nejjednodussi zpusob…
Tak ted je posilam pres AirDrop.
iCloud na fotky nepouzivam, mam jen tech základních 5 GB nebo kolik to je.Kazdopádně teda dotaz zněl zda někdo neví proč se nechce telefon přes kabel připojit. Jinak normálně tlf na Maca reaguje.
AirDrop funguje, ukazuje se jako hotspot, přes kabel otevře třeba Safari apod. Ale nenechá se načíst.
A co jsem pochopila bez prvního spojení kabelem se nezesynchronizuje.
Kabel i redukce jsou originální.Zuzana píše:
Kazdopádně teda dotaz zněl zda někdo neví proč se nechce telefon přes kabel připojit. Jinak normálně tlf na Maca reaguje.AirDrop funguje, ukazuje se jako hotspot, přes kabel otevře třeba Safari apod. Ale nenechá se načíst.
Kabel i redukce jsou originální.
Verzia mac os a ios je aka? lebo robi problem ak ios je starsia ako mac os a opacne
Matej píše:
Zuzana píše:
Kazdopádně teda dotaz zněl zda někdo neví proč se nechce telefon přes kabel připojit. Jinak normálně tlf na Maca reaguje.
AirDrop funguje, ukazuje se jako hotspot, přes kabel otevře třeba Safari apod. Ale nenechá se načíst.
Kabel i redukce jsou originální.
Verzia mac os a ios je aka? lebo robi problem ak ios je starsia ako mac os a opacne
ios 14.6. a macOS 11.4. U obou to píše, že aktuální.
Mozna pomuze s tema fotkama
https://www.letemsvetemapplem.eu/2021/07/08/jak-prenest-fotky-z-iphone-na-mac/