Dobrý den, mám několik dotazů. Koupila jsem Macbook Pro(2015) a mám s ním pár potíží. Když uložím fotografii(z internetu) a chci jí okamžitě poslat, ať už přes mail, Viber nebo jí vložit na Facebook, Twitter, tak se fotka nezobrazí, dokud Mac nerestartuji. Další potíž mám s Caps Lockem, který se občas neaktivuje i když svítí zelená kontrolka a někdy se zase aktivuje i když nesvítí, což je otravné, hlavně při zadávání hesla. Istyle mi Mac stále vrací s tím, že už je vše v pořádku a ono i bývá, ale třeba jen den nebo dva. Měl s tímto někdo problémy? Jak to dopadlo? A třetí věc. Když importuji fotky z paměťové karty, upravím je. Jak je dostat z Macu zpět do paměťové karty? Děkuji za jakoukoliv radu.
Tak to reklamuj s tým, že chceš nový kus, toto nieje normálne správanie.
- Ako sťahuješ fotky?
- Netuším prečo sa tak psráva, treba len reklamovať, je normálne že niekedy caps lock nereáguje, ale to je poistka, ani nesvieti, ale ak tebe svieti a nejde a naopak, tak to musí byť chyba...
- Na kartu ich dostaneš rovnakým spôsobom ako ich z nej dostaneš (pokiaľ nevyužívaš Image Capture), vložíš kartu, zobrazí sa na ploche/finderi (ak si nemenil nastavenia) a presunieš...
Klasicky Přidat obrázek do fotek nebo Uložit obrázek jako... i když tedy obrázek uložím s tím, že mu dám název já, abych ho mohla v případě odeslání/vložení na nějakou stránku dohledat podle názvu, tak ho nenajdu, dokud nerestartuji. Co když mi Istyle vrátí Mac s tím, že je v pořádku znovu? Už by to bylo po třetí.