Dobry den,
nejakou dobu uz vlastnim iPhone a chvilku i Watchky. Jsem s Apple zarizenim plne spokojen. Uz delsi dobu zvazuji i Macbook. Ale popravde se mi zatim nechce davat kolem 35tis. za Macbook jen abych to vyzkousel. A prave jeden kolega z prace ma na prodej Macbook Pro 2017 v zakladni konfiguraci za 15 tis. v zachovalem stavu.
Me spis zajima, jestli i v dnesni dobe to neni nejak zastarale a bude vse zakladni zvladat? Nebo mam kouknout radeji po necem novejsim a priplatit?
Dekuji
Ahoj Petre, pri koupi Macbooku existuje takove nepsane pravidlo 5.
5 let starsi zarizeni (a mene) ma smysl poridit pokud je zajimava cena a stav.U 2016 a mladsi je trochu problem v zakladni velikosti disku. Oproti 2015 nema SD slot, do ktereho slo/jde dokoupit treba transcend jetdrive lite, ktery pamet rozsiri o pomerne rychlostne pouzitelne uloziste.
Zeptej se kolegy v jake stavu je baterie, to je dulezite.Jinak, pokud bude baterie v dobrem nabehu cyklu a stale dobre kapacity, tak 15k je dobra cena.
Baterie by měla mít kolem 100cyklů. Je to základní model, takže 128GB.
Jen mi jde o to jestli už to třeba není pomalý na dnešní dobu. Cena je právě pro mě zajímaváUprimne, pokud si tam nenaseres veci typu Chrome, tak pri beznem pouzivani jako bezny uzivatel nepoznas rozdil ze sedis u zarizeni z roku 2017 😉