Zavřít reklamu
  • Obnova smazaných souborů z koše #46709

Krásný den,

prosím o radu, jak obnovit smazané soubory z koše - Macbook Pro, MacOS Catalina, verze 10.15.

Omylem jsem "poslala" velkou složku s poměrně velkým množstvím důležitých souborů do koše a vysypala jsem rovnou i ten koš. Když už, tak už, no 🙂 Není to pro mě životně důležité (mám zálohu na externím disku, byť není úplně aktuální), ale velmi ráda bych to obnovila.

Čtu X článků, že to "nějak" lze, ale bohužel se neumím dostatečně orientovat a potřebovala bych nejspíše konkrétní pomoc, jak na to krok za krokem. Takhle zatím zkouším "zaručený" program za programem stylem "pokus-omyl" a vlastně ani nevím, na co přesně kliknout, abych neudělala ještě více škody 🙂

Moc děkuji za rady a trpělivost při vysvětlování. Věřím, že se najde někdo ochotný, kdo bude mít trpělivost s ženou 🙂

Silvi

Obnova smazaných souborů z koše #46714

Silvi, obavam se docela, ze tim zkousenim programu “pokus-omyl” delas vice skody nez uzitku, protoze urcite pak programy ktere “nepracuji” mazes 😉 minimalne instalacni soubory.
    Radeji nic nezkousej a najdi si ve svem okoli firmu, ktera se zabyva obnovou dat.

Pokud to neni zivotne dulezite, tak se z toho pouc a neztracej dal cas.

Odpověď na: Obnova smazaných souborů z koše

celý text

.