Zdravím,
V posledných dňoch mi začalo blbnúť prehrávanie videí na youtube, stáva sa mi skoro vždy, že mi video nezačne ani načítavať, zostane iba čierna plocha a keď na nu kliknem, vyhodí mi správu - Vyskytla sa chyba, skúste to znova neskôr (identifikátor prehrávania: Nejaké písmená a čísla). Občas pomôže keď refreshnem stránku, inokedy ani to. Nepomôže reštartovanie Safari a ani reštartovanie Macu. Mám Macbook air 2018 a nedávno som si kúpil redukciu USB-C a Ethernet kábel kde som si musel nainštalovať driver. V podstate od vtedy mi to robí problémy, no nefunguje to ani keď som iba na wifine. Preinštaloval som už aj ten driver a taktiež preinštaloval AdBlock, no stále to blbne.
Ďakujem za prípadné rady
Mám podobný problém, pomohlo mi zapnutie/vypnutie adblocku ale aj tak sa to občas stane.. ak adblock nemáš tak neviem kde môže byť chyba (MB pro 2019)
AdBlock mám, ked ho deaktivujem tak to funguje, lenže tam mi idú na nervy tie reklamy. Ale asi si budem musieť na ne zvyknúť 😀
Dlhodobé riešenie zatiaľ nikto nepozná, ale pomôže ti prepnutie a prehratie videa v Inkognito režime.
pomůže i YT Premium, to je přece pro jabčáky jak děláné, za všechno platit, ne? 🙂
YT Premium je mozne mat z cela zdarma par klikmi...
....ano, to je samozřejmě druhá možnost, ukrást to 🙂
Chcelo by to niečo nové mamiesto prereklamovaného youtube, lebo už začína aj dosť blbnúť.
Do budúcnosti všeobecne aj internet blbne viac a viac, takže asi zruším a bude konečne pokoj, lebo stále niečo nastavovať, inštalovať, registrovať, iba fo žerie kopu času a ešte aj za to platím, že mám s tým prácu navyše.