Dobrý deň. Po spustení vyčistenia jednotky cez Parallels Toolbox je v ponuke aj vyčistenie Súborov protokolov.
Na čo to slúži? Parallels mám len chvíľu a ešte sa v niektorých veciach celkom dobre nevyznám. Môžem to úplne v pohode označiť na vyčistenie? Ďakujem vopred za všetky cenné rady.
ToolBox v Parallels nainstalovaný nemám, ale protokoly (pokud z nich nepotřebuješ vytáhnout nějakou informaci) bych klidně oželel.
adbernau píše:
ToolBox v Parallels nainstalovaný nemám, ale protokoly (pokud z nich nepotřebuješ vytáhnout nějakou informaci) bych klidně oželel.Tento MacBook mam uz niekolko rokov, aj Parallels. Ale ToolBox mam nainstalovany len kratko. Kym som nemala ToolBox, ani som nevedela, ze vobec nejake protokoly existuju a ze na disku zaberaju tolko vela miesta. Neriesila som taketo veci, nebol dovod. Absolutne netusim, na co tie protokoly sluzia a ake informacie sa v nich nachadzaju. Ani nemam v blizkosti nikoho, kto by mi ich pozrel. Co sa uklada v tych protokoloch, mozes mi napisat nejake priklady? Dakujem.