Zdravám předem se omlouvám jestli jsem téma špatně zařadil. Nedávno jsem koupil z druhe ruky NAS SYNOLOGY DS114 Potřeboval bych poradit jak do NASu dostat Jdownloader, z repostu jsem stahnul JDOWNLOADER a javu, ale kdyz se pokusim JDOWNLOADER spustit tak se objevi zastaveno a nic se nedeje. Nebo nějakou jinou alternativu, jde mi o stahováni z HELLSPY přímo na disk v NASu, ten v DS neni. v tomhle jsem uplnej začátečník. Dál bych potřeboval poradit jak nastavit NAS abych ho mohl ovládat vzdáleně, ne jen po LAN. Mám modem, ze kteryho jde internet a tv, internet mam na wifi router TP-link archer C6. IP adresu mám statickou, když se to zkoušim zprovoznit pres EZ-Internet .. vyhodí to chybu že mám nastavit směrovač jako most.. takže měl by nekdo radu jak to vsechno zprovoznit? v sitovejch vecech nejsem moc zbehlej..
Problém je že Jdownloader bol robený hlavne na staré verzie DSM.
Toto si skúšal ?
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=77247
Edit:
Ako alternatívu odporúčam aj toto
Čo sa týka toho pripojenia treba nastaviť synology quickconnect v možnosti externého pripojenia
Hento čo ti vypisuje na pripojenie do internetu je od keďže hádam že nemáš zapojené synology priamo do internetu ale cez tvoj router
Tak Jdownloader se mi podarilo zahadne rozchodit, a i pripojit pres ten quickconnect 😀 🙂 dekuji za rady 🙂