Dobrý den,koupila jsem si nový a první MacBook Air ale nemůžu přijít na to jak do nej dostanu filmy. Nějaká rada ? Na internetu všichni radí Documnets by readdle ale to v Appstoru nemůžu najít.Tak předpokládám že to funguje jen na telefony a tablet? Děkuji za odpovědi. 🙂
filmy stahuj kam chces, na plochu, do dokumentu, do stahovani ..
pokud pouzivas safari, tak otevri safari, v levem rohu vedle jablicka klidni na napis safari pak předvolby, otevre se ti okno tak si klikni obecne, tam druhy od spodu mas vybrat umisteni stazenych souboru, tak si vyberes kam chces aby se ti soubory stahovaly, a nebo pred stazenim se te to zepta kam chces aby se ti to stahovaloa na to aby sis je prehrala si stahni vlc https://www.videolan.org/vlc/download-macosx.cs.html
Ono pokud nemáš implicitně nastavenu cestu kam se ti film uloží, tak když například na uložto klikneš na filmík, který chceš stáhnout, tak se tě to zeptá, kam to chceš. Já to mám taky takto, protože někdy stahuju rovnou na připojený externí disk a někdy se mi pro něj nechce, tak to stáhnu třeba do downloads a později zkopíruju na externí disk anebo na flešku. Anebo rovnou pošlu přes wifi do apple TV.
Ahoj.ahoj, chci se zeptat jak na macbooku air 2020 stahovat na ulozto, zkousela jsem to ale vzdy kdyz jsem stahla film a napsalo mi to ze soubor nejde otevrit. stalo se mi to u dost filmu
quick time player nepodporujuje mnoho formatu
stahnete si jiny prehravac, treba VLC player
Nebo ElmediaPlayer přímo z AppStore, lze i ve free verzi, mám placenou. Ve srovnání například s IINA playerem (není v AppStore) je výrazně lepší a podstatně méně drancuje baterii při přehrávání filmů.
iJirka píše:
Nebo ElmediaPlayer přímo z AppStore, lze i ve free verzi, mám placenou. Ve srovnání například s IINA playerem (není v AppStore) je výrazně lepší a podstatně méně drancuje baterii při přehrávání filmů.děkuju mooooc
uz to jde, jsem spoko