Ahoj, na Vánoce jsem si koupil nový Air, jenže jsou s ním samé problémy, při Facetime a jakékoliv jiné aktivitě hučí. (starý Air hučel jen při "tajnem" dolování bitcoinů při sledování videa). Jinak nevím jestli je to MacOs nebo Airem, ale pořád se seká, nejsem schopný nahrát soubor přes prohlížeč (při nahrávání se zasekne prohlížeč na 5 minut, pak spadne - Safari i Chrome). Kamera Facetime strašná, ale s tím jsem počítal, přežiju. Jediný co na tom macu funguje dobře je ta klávesnice a TouchID. Denně musím mac násilně vypnout aspoň 2x. A výdrž baterie jsem čekal lepší no, ale třeba je to tím že mam facetime 4 hodiny v kuse. Zkratky touchpad nefungují správně (dělám je dobře, mac mám už 4.rokem) Nemá někdo taky tyto problémy? Nejhorší je že nevím jestli je to MacOS protože jsem jej aktualizoval hned jako první věc po koupi, při nejlepším se zkusím vrátit o pár verzí MacOs zpět. Reklamace nepřipadá v úvahu, jsem v USA a do čr se vrátím v červnu.
A nemá jen tak náhodou Apple celosvětovou záruku 1 rok? Na jejich telefony to tak je. Zajdi si do prvního Apple storu, který potkáš a tam se přeptej. 🙂
Btw. to sis ho jako vážně kupoval v ČR, když jedeš dlouhodobě do USA? Masochismus, ne? 🙂v prvním roce můžes reklamovat kdekoli,tedy i za velkou louží...
nejdřive bych však zkusil komlet reistalovat systém,práce na 30 min a pak reklamaceTo se raději naučit psát zpaměti, než kupovat MacBook kvůli české klávesnici, když můžu mít s anglickou klávesnicí levněji.
Mimochodem mám MB s českou klávesnicí, ale píšu na anglické bezdrátové.Mám nový Air a tyto problémy nemám vše plynule. A větrák jsem slyšel snad až po hodině 4k videa na youtube.