Dobrý den, Zvažuji nákup MacBook Pro 13 a nechci momentálně vydávat tolik peněz za nejnovější generaci. Mou otázkou je: vyplatí se ještě dnes nákup zanovního MB Pro 13 z roku 2015? Očekávám, že mi vydrží dva roky. Objevil jsem dva zajímavé kousky. Oba ve stavu nového s baterií kolem 350 cyklů. Konfigurace Core i5 2,7 GHz a druhý kus má 2,9 GHz 16GB RAM 256GB SSD Očekávám kvalitní displej vhodný na multimedia, kvalitní bytelnou konstrukci, skvělou klávesnici a také výkon na středně náročný multitasking typu: několik otevřených tabů v Safari, na pozadí Spotify, otevřených několik PDF a Word dokumentů plus několik komunikačních klientů. Skutečně si nedovedu představit jak výkonný muže dnes být laptop z roku 2015. Výkonnostně v porovnání se základním MB Pro 13 z 2017 ztrácím hodně?
Též jsem uvažoval stejně,
koukal na recenze, četl si diskuze, koukal na zahraniční videa a portály.
Nakonec jsem sehnal kus se 160 cykli, šel jsem do menšího úložiště (mám externí hdd + 2TB icloud)
Přecházel jsem z windows, a jsem nadšený, běhá plynule, zvládá vše co jsem mu nařídil s přehledem.
Jediné co mě štve je, že jsem ztrácel čas u woken :))Nebál bych se toho... Na základní používání je to naprosto ok, ostatně bude to výkonostně porovnatelné s letošními Airy 🙂 Ale určitě bych šel do 2,9 GHz..
To je sranda 😀 mam iMac z roku 2011 a tohle zvlada levou zadni bez problemu 😀