Zdravím, funguje Vam tato funkce (Automatické vyplňování zabezpečovacích kódů SMS) na iP nebo Macu? Me bohuzel ne, musi to nejak podporovat dane webove stranky, nebo je v tom jiny figl? Dekujiza rady!
To je závislé na tom, v jakém formátu je ten kód v SMS. Pokud je to jen číslo nebo "telelefon", tak to nejde. Pokud je to "code", tak to jde.
emp3ror píše:
Zdravím,funguje Vam tato funkce (Automatické vyplňování zabezpečovacích kódů SMS) na iP nebo Macu? Me bohuzel ne, musi to nejak podporovat dane webove stranky, nebo je v tom jiny figl?
Dekujiza rady!
Nejsem si úplně jistý, jestli to vůbec má fungovat tak, jak to popisujete. Automatické načítání kódů doručených v SMS do webovek atd. totiž není "úplně" bezpečné.
Mně to normálně funguje např. při zadávání platebních příkazů u Spořitelny. Přijde SMS s kódem a u pole kam se má vyplnit kód vyskočí hláška "Vyplnit z SMS?"
Dobrý den, taky mi to nejde. Dřív mi to normálně šlo, ale teď když na něj kliknu (samo mi to tam nabídne) tak se nic neděje, nezkopíru je se to. Používám to u aplikace George. Nějaký fígl, jak to opět zprovoznit? Děkuji
taky mi to prestalo fungovat.... netusi nekdo, cim to je?