Dobrý den, Asi před dvěma týdny jsem si koupil ze smarty.cz použitý macbook pro 13'' 2017 Notebook je v pohodě, ale co jsem tak koukal na baterii, tak mi přijde že se najednou celkem rychle vybíjí (5hodin?). Počet cyklů je 170 a stav by měl být normální. Co mě zaráží je tohle: Výrobce: DSY Zbývající energie (mAh): 3801 Kapacita při plném nabití (mAh): 4383 Neměla by mít baterie původně nějakých 5400 mAh? Je to originální baterie? V poznámce nic o vyměněných dílech nebylo.. Nevím, přijde mi to divné. A ještě, je nějaká aplikace, která by monitorovala čas používání macu? Abych věděl jak dlouho reálně vydrží nabitý. Děkuji za odpověď, snad jsou mé obavy zbytečné
Toto je u 2017 bohužel celkem standardní výdrž na baterii při běžném používání... Mám původně nový MBP13 s TB (2017, 109 cyklů) a jakmile jej zatížím jen o něco složitější prací, tak výdrž letí dolů.
Se staršími Macy se to bohužel vůbec nedá srovnávat...
PS: Nemáš navíc k Macu připojený USB-C hub? Navíc nějaký levný, třeba i-tec? Ty jsou žrouty energie jak prase a v informacích o zvýšené spotřebě to nezjistíš...
Zlatej můj MBP 2014 s (plnou) kapacitou baterie 6330 mAh. Dneska po 345 cyklech mám 5432 mAh a výdrž mi hlásí po nabití 10:42 (kancelářská práce, jak začnu počítat filmy tak je to zhruba polovina, to je jasný)
No jen pro informaci: Mám MacBook Pro 15" MID 2014. Cyklů 800 a kapacita 82%. To se celkem dá.
Ale nikdy mi nevydržel celý den, max. ca 7 hod. Teď na baterky je za 3-4 hod. KO.Bohužel je to tak... Taky s láskou vzpomínám na Air 2013 CTO v nejvyšší konfiguraci, který s netem dal v klidu 10 hodin i na konci, než jsem ho prodával 🙁