Ahoj kluci, koupil jsem si externí vypalovačku dvd TranscendTS8XDVDS-K. Když připojím k macu, tak to soubory načte apod, jenomže já jsem si ji koupil hlavně kvůli vypalování, ale bohužel nejsem schopen nikde sehnat program, který by podporoval vypalování. Bral jsem ji podle heuréky a tam v recenzích psali, že jede i na macu, tak jsem to nějak do hloubky neřešil a koupil ji a tak to dopadlo. Mám Mac a os: macOS MOjave 10.14 MacBook Pro Early 2015. Děkuji za info jestli někdo bude vědět co a jak.. Tibor
Pokud odhlédnu od používání dnes již zcela mrtvého média:
Vložím médium do vypalovačky, ve Finderu označím soubory a pravým tlačítkem dám "Vypálit" nefunguje?
adbernau píše:
Pokud odhlédnu od používání dnes již zcela mrtvého média:Vložím médium do vypalovačky, ve Finderu označím soubory a pravým tlačítkem dám "Vypálit" nefunguje?
Adbernau------díkec!!!!!!
Potřebuji něco vypálit tchýni a našim a ti jedou na DVD.Ještě jednou děkuji....
Není zač... Ale ještě připomínám, že tímhle postupem vypálíš na disk soubory. Pokud bys chtěl klasické DVD s úvodním menu atd. tak bys potřeboval asi nějaký externí resp. authoringový program, ale přehrávač DVD asi zkousne i nějaké to AVI 😀
Jinak Tebe asi zmatla jedna vec Ze kdyz das do vypalovacky disk ktery nedokaze precist anebo je prazdny(novy> nic nebylo nahrano) tak se nezobrazi na plose 😉
Když jsem měl ještě wokna, tak jsem vypaloval přes Nero. Takže jsem počítal, že bude potřeba nahrát do macu soft, přes kterej budu pálit dvd.
Vůbec mě nenapdlo, že to půjde přes položku ve Fajndru....:-) potřebuji pálit jen data, takže pro mě dostačující a nemusím zbytečně investovat do apple vypalovačky......díky bohu.