Zdravim, chci se zeptat cim by to mohlo byt, zniceho nic se mi na LCD macbooku (2015) objevil brutalni pruh viz.obr 1, po par restartech zmizel a objevil se o kousek vedle viz.obr 2....dnes jsem zavrel viko NB a pomackal ho tam kde sivti jablko nebo proste vsude a temer to zmizelo, ale jeste furt je znat, ze nekde problikavaji pixelovy prouzky:/ Diky za odpovedi a pripadne rady.... PS: notas mam asi dva a pul roku, doted vse bez problemu FOTO
Skús obrázky vložiť cez https://ctrlv.cz a dať cez link lebo nemáš ich v popise problému.
Melo by to tam byt.viz ty odkazy, jinak vcera vecer jsem bl uz zoufalej, tak jsem zavrel viko notase a ruzne jsem ho pomackaval, prislo mi ze se to zlepsuje, no a ve finale ani znamka toho, ze byl nejako poskozen, coz vubec nechapu...nevim jestli to teda mam nechat byt, nebo radeji poslat na diagnostiku do servisu, zajimalo by me proc to vzniklo....jedna se o macbook air 13 2015
Ak sa to zobrazuje aj počas bežného používania treba sa isť poradiť do servisu
Ne stalo se to jednou jedinkrat za 2,5roku....jinac by me zajimal rozdil mezi macbook air 2015 a 2017, konfiguraci maji stejnou, tak vcem je ten novej jinej, lepsi?