Dobrý den chtěl bych se zeptat ,zda li se ještě oplatí kupovat Macbook Air 2013 128GB, pouze na office a školu , jde mi o to jestli ještě bude alespoň pár let podpora .. popřípadě kdyby někdo věděl jak dlouho či mi poskytne nějaké informace budu velmi vděčný. Plánuji kupovat první Mac takže budu vděčný za každé info .No Hate =No Shit ,Dík.
Ja si myslím že áno aj keď záleží od ceny ... predsalen má to vnútro ako MAC Mini ktorý sa ešte predáva
Myslím si že ano ja sám mam Air late 2013 a na skolu je to ideal. Ide nič neseká ani nič podobné.
Ja mám macbook Air late 2014 a som spokojný a neverím že je veľký rozdiel medzi 13. a 14. ... a podľa mňa podpora ťa nebude trápiť .... máš to len do školy a nové funkcie nebudeš skúšať keď budeš mať office ... ale ja som si strašne zvykol na pages a je to super jednoduché a elegantné ... Síce aj závisi od školy aký máš odbor či chceš len poznámky ako text alebo potrebuješ aj kresliť a pod. Za mňa určite macbook air do školy ... a zvláda aj pár hier ak sa v škole nudíš 🙂