čaute, nevíte, esi se dá někde stahnůt adobe photoshop a illustrator? nebo si to musím zaplatit? díky
Ahoj,
pokud by jsi ho chtěl mít legálně, tak by jsi ho měl určitě koupit. 😆
Odpověď na tvou otázku jestli se dá stáhnout cracknutá verze je " ANO dá ". Pokud by jsi chtěl bližší informace tak mi napiš PM.
Mít to nelegálně = nepotřebuješ. Drtivá většina uživatelů co to má nelegálně tak na tom pak ve finále jen ořezávají fotky.
Pak existuje mnoho SW, který je zdarma a umí veskrze (nebo i často něco lépe to co PS nebo Illus) například existuje Gimp a InkScape + další alternativy zdarma nebo za zlomek ceny (Affinity). Pokud to máš v práci a chceš to „domů“, tak není nic snazšího než se domluvit se zaměstnavatelem - licence umožňuje instalaci na 2 zařízení (samozřejmě ne spuštěné zároveň).Určitě se da pořídít, ale né ta novější verze(co jsem se tak koukal). Nicméně opravdu pokud potřebujete photoshop/illustrator na práci, tak je lepší si ho zaplatit. Pokud potřebujete na základní úpravy fotek, atd.., tak radši si pořiďte např. GIMP a Inkscape.
krupica.mirek píše:
cab62 píše:
a nelegálně? 😀Máš to ve zprávách. 😉
díky, máš tam taky zprávu 😀
Dle mého nelegální cesta = špatná cesta.
Adobe produkty dnes nelze koupit, ale predplacet. Vytvořis si měsíční nebo roční program, který si můžeš poskladat na míru. Předplatné obsahuje spoustu výhod. Pomoci Creative Cloud jsi propojen se všemi zařízeními, které Adobe produkty rozjedou.
Další levná varianta, kterou již můžeš zakoupit jsou produkty společnosti Affinity.
Jinak ničím nepokazis zkouškou GIMP a Inskcape, které jsou zdarma.
Díky.
Ještě mi prosím poraďte, jak ten GIMPS a InkScape mám nainstalovat na High Sierra? Sem v tom začátečník 😀Mne by sa hodil ten illustrator, bohuzial akosi dosli peniaze. Mohol by mi niekto poslat ten ilegal navod?
krupica.mirek píše:
Ahoj,pokud by jsi ho chtěl mít legálně, tak by jsi ho měl určitě koupit. 😆
Odpověď na tvou otázku jestli se dá stáhnout cracknutá verze je " ANO dá ". Pokud by jsi chtěl bližší informace tak mi napiš PM.
ahoj mohl by jsi mi též poslat nějaké bližší info jak stáhnout tyto dva programy? díky moc za odpověď 🙂
woody píše:
krupica.mirek píše:
ahoj mohl by jsi mi též poslat nějaké bližší info jak stáhnout tyto dva programy? díky moc za odpověď 🙂
Poslal jsem SZ.
krupica.mirek píše:
Ahoj mužu taky poprosit o bližší info o illustratoru do PM? Díky
Lukas7+ píše:
krupica.mirek píše:
Ahoj mužu taky poprosit o bližší info o illustratoru do PM? Díky
Máš to tam
Ahojte veite mi taktiez pomoct s tou cracknutou verziou ? potrebujem photoshop aj illustrator som student a kazdy cent sa hodi 😀