Zdravím, po rozbalení MacBooku Pro s TB byla baterie úplně mrtvá a když jsem koukal na cykly, tak počet 6. Volal jsem i do Apple, prý je to možné, ze udržovali baterii.... Jak jste to měli vy? Měli jste několik cyklu baterie u úplně nového?
U mňa Pro 13” s TB 0 cyklov po vybalení a batéria mala asi 60%
Vždycky jsem si říkal,co Apple děla s tím MacBook,co jim třeba druhý den vrátím,že mi nevyhovuje...tak už je to jasné....
balino95 píše:
U mňa Pro 13” s TB 0 cyklov po vybalení a batéria mala asi 60%Můžeš mi prosím Tě při baterii nabité na 100% poslat screen z info o systému a napájení? Nebo jen prekopírovat Informace o nabíjení plus Proud(mA), Napětí (mV). Díky moc!
Teď aktuálně mi ukazuje v listě vpravo nahoře 100% a baterie je nabitá. Mám připojenou nabijecku. V Informace o nabíjení: Zbývající energie (mAh): 4367, Plné nabito: NE, Nabíjení:Ano, Kapacita při plném nabití (mAh): 4412.A ještě dotaz, za jak dlouho se zobrazí záruka od Apple na webu Ověření krytí? Nejsem si vědom, ze bytí trvalo i par dni, u iPhone, iWatch to bylo za chvíli. Je to třetí den a stále tam je: Ověřte datum zakoupení produktu. Apple nemůže poskytnout informace o vašem servisním kryti. Přihlaste se svým Apple ID a zadejte datum zakoupení vašeho produktu, abychom vám mohli zobrazit informace o zaruce. Když prihlasim ID a zadám datum, Zobrazí se vždy červený nápis: Omlouváme se, ale v tuto chvíli vás požadavek nemůžeme dokončit. Zkuste to znovu za chvíli.
ja bych to neřešil a když,tak bych ho vrátil.
Jestli jsi ho koupil z Apple store,vracení proběhne naprosto bez problému,nahlásíš vrácení,přijede kurýr a je to.Peníze se ti vrátí na kartu do 14 dní.Koupil jsem ho v Qstore, kontaktoval jsem je a mám ho poslat a pošlou ho na reklamaci. Chci po nich nový kus, ale vůbec se k tomu nemají. Premium reseller...uvidím jak v pondělí doresim přímo s Apple, jinak vracení.
Krabice byla originálně ve fólii a zabalena originálně v té kartonové krabici, ve které ji převáží a na ní štítek i o přepravě z Holandska do AT Computers Ostrava.
Když jsem poprvé rozbalil MacBook, tak baterka byla taky uplně vybitá, takže se ani nezapnul. Přišlo mi to divný, ale jinak běží v pohodě. Asi jim dlouho ležěl na skladě ❓ Kupoval jsem totiž pár dní zpátky model 2016.
A počet cyklů baterie máš kolik?
A ověření krytí Ti ukazuje záruku? Mě po 5 dnech stále nic.....Ověřte datum zakoupení produktu...
https://checkcoverage.apple.com/cz/cs/Cyklů mam teď 6. A píše mi to to samý, co tobě.
Jinak mi to teď třeba píše, že mam 100% nabito, nabíjení ne, zbývající energie 4296mAh, ale kapacita při plném nabití ma být 4344mAH.
A nabíjel už jsi 6x(vybil baterku)? Měl jsi nula cyklů po rozbalení?
Jinak nový macbook Pro 2016 s TB ukazuje:
Informace o nabíjení:
Zbývající energie (mAh): 4333
Plně nabito: Ano
Nabíjení: Ne
Kapacita při plném nabití (mAh): 4411Nejsem si jistej, jestli tam bylo 0 cyklů, od začátku jsem to nesledoval, ale používam ho 14dní a spíš na baterku, takže těm 6 to asi odpovídá.
Mam stejnej Macbook jako ty a ty hodnoty se celkem hýbou. Momentálně mi to ukazuje:
Informace o nabíjení:
Zbývající energie (mAh): 4301
Plně nabito: Ano
Nabíjení: Ne
Kapacita při plném nabití (mAh): 4342Takže ho máš cca 14dní a Ověření krytí se Ti stále neukazuje-záruka u apple? Kde jsi ho kupoval?
Ty hodnoty u baterie se hybou i mi.
Na Apple podpoře mi řekli, že 6 cyklů po vybalení z krabice je divné, že to byl asi testovací kus na výrobní lince....zajímavé...
A záruka aby se ukazála, pokud se tak ještě nestane, tak jedině poslat scan faktury do Applu do států. A samozřejmě bude ukazovat datum na faktuře, i když dodání PPL proběhlo až o týden později, a správně když se registruje mac, zobrazí se datum za rok právě od této chvíle(Český servis mi řekl, že je to divné, že to tam ještě není, tak stejně, že 6cyklů je velmi nestandartní)Mám ho 14dní a nic se tam neukazuje, upřímně jsem ani nevěděl, že se na něco takovýho mam kouknout. Takže jsem to zkoušel až teď. 😀
Kupoval jsem ho v iStyle.
Neni spíš možný, že ho někdo koupil, chvíli na něm fungoval a pak ho vrátil?