Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Kdykoliv když připojím k mému macbooku externí disk - nebo stačí i redukce. Tak mi mac automaticky odpoji wifi, nebo je pripojeny ale nejde internet. Nevi co s tim ? Maca mam nově.. chyba z vyroby nebo tak neco ? Diky za odpovědi Hcx
Ahoj, mám úplně stejný problém. Mám MacBook Pro 13 2016 a když připojím USB disk, vždy to vypne Wifi.
Hledala jsem na Internetu a našla jsem asi dva lidi, kteří mají stejný problém. Radí zde vypnout a znovu zapnout wifi, ale mně to nepomáhá. Někdy to naběhne, ale 1x ano a 10x ne.
Můžete mi, prosím, někdo poradit, co s tím ?? Děkuji moc. 🙂
Zdravím, mám uplně stejný problém. Podpora Applu také neví co stím :/ Já už jsem zoufalej... Našli jste nějaké řešení? Budu moc vděčný za radu 🙂
Zdravím, mám uplně stejný problém. Ani podpora nevěděla co s tím. Přišli jste na něco? Budu vděčný za každou radu. 🙂 🙂
Dělá to jen u konkrétní sítě wifi nebo u kterékoli? Jde mi o to jestli to nedělá třeba firmware routeru. Může být hodně zastaralý.
Ahoj, stejný problém, ale pouze když zapojím přes prodlužovací kabel. Takže redukce z USB C na USB a HDD funguje, ale redukce z USB C na USB, prodlužovací kabel a HDD nefunguje, USB 3 (SS). Nechápu.